Despre policlinica Sfanta Vineri Zalau – NE PASA de pacientii nostri.”

Policlinica Sfanta Vineri Zalau , cu capital integral privat,a fost infiintata in anul 2000 in urma transformarii cabinetului privat de laborator clinic si microbiologic in societate comerciala cu personalitate juridica.

In septembrie 2004, Policlinica Sfanta Vineri Zalau a castigat licitatia privind achizitionarea caminului de nefamilisti IAIFO Zalau, un imobil cu suprafata totala desfasurata de 3.200 mp. (imobilul este situat la o distanta de 300 metri de spitalul judetean). In urma acestui considerent, au inceput lucrarile pentru infiintarea unei policlinici private, si se afla in derulare proiectul pentru un spital privat. La ora actuala s-a terminat prima faza a investitiei (pe o suprafata totala de 1.600 mp). Valoarea investitiei totale a depasit suma de 1.100.000 euro.

Policlnica Sfanta Vineri este denumirea institutiei medicale private, care a fost conceputa si realizata dupa normele europene, fiind unicat, fara concurenti reali in judetul Salaj.

Policlinica dispune de un laborator de analize medicale ultramodern conceput dupa normele europene,avand o dotare complexa de ultima generatie.

In urma evaluarii facute de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, laboratorul a luat cel mai mare punctaj din judetul salaj,primind cel mai mare fond pentru investigatii compensate de C.A.S. Pe langa aparatura complexa ,laboratorul are si cel mai bun personal calificat din judet : 1 medic primar de medicina de laborator, 4 biologi-chimisti , 11 asistenti medicali .

Laboratorul are puncte de lucru in localitatile : Simleu-Silvaniei, Jibou, Crasna, Zalau. Laboratorul de radiologie este dotat cu un aparat Philips Bucky Diagnost ( productie germania 2006). Pentru diagnosticare in domeniul specialitatilor : interne, cardiologie, ginecologie,endocrinologie, urologie,etc., policlinica dispune de un ecodoppler color 3D ( Medison-productie 2006). La policlinica Sfanta Vineri lucreaza peste 30 de medici specialisti,din toate specialitatile medicale(din zalau,cluj-napoca,targu-mures),inclusiv 6 medici de familie.

Policlinica dispune de un stationar pentru internari de 1-2 zile, care va ajuta la o mai precisa diagnosticare si rezolvare a cazurilor pacientilor.

Policlinica Sfanta Vinei a fost aleasa de Societatea Medicover Rombel SRL Bucuresti pentru investigarea abonatilor Medicover din Zalau. Printre contractele de colaborare a Policlinicii Sfanta Vineri se mai numara: SC Synevo Rombel Bucuresti – filiala Cluj- Napoca, SC Terra Med Alba-Iulia-filiala Cluj- Napoca, SC Radusan Cluj-Napoca si un colaborator foarte important este Centrul Medical Motilor din Cluj- Napoca cu care avem o buna colaborare atat cu medicii specialisti (profesori universitari de marca), cat si pe linie de medicina muncii.