Centrul de Ingrijire pentru persoane varstnice „Sfanta Vineri” Zalau

„Copii si varstnicii sunt persoanele cele mai vulnerabile. Ei au nevoie de ajutor acum, caci maine poate va fi prea tarziu.”

Ingrijirea varstnicilor
A venit vremea cand copilul este cel care trebuie sa aiba grija de parintele sau.

Hai sa daruim o raza de speranta!

A avea grija de o persoana varstnica este o responsabilitate mare si presupune a avea activitati specializate pe care cu cea mai mare binevointa uneori nu poti sa le duci la capat singur.

Centrul de ingrijire pentru persoane varstnice „Sfanta Vineri” iti pune la dispozitie un centru modern pentru cazare si ingrijirea in existenta zilnica a persoanelor varstnice sau bolnave.

Dispunem de personal specializat in ingrijirea varstnicilor sau a persoanelor bolnave.

Pe parcursul sederii lor in Centrul de Ingrijire, varstnicii sunt asistati de personal medical compus din:

Medici

Asistenti medicali

Infirmiere

Maseur

Centrul de ingrijire pentru persoane varstnice „Sfanta Vineri” este situat la 100 m de catedrala „Sfanta Vineri” din municipiul Zalau si la o distanta de 300 m de Spitalul Judetean Zalau. Centrul a fost dat in folosinta la data de 9 martie 2009 cand a fost internata prima persoana. Capacitatea de cazare este de 54 persoane, camerele sunt cu unu sau doua paturi.

Pacientii au la dispozitie atat la pat cat si in baie sistem de chemare a personalului in caz de urgenta sau la nevoie. Pentru evitarea oricarui pericol de incendiu, camerele sunt dotate cu senzor de fum.

Pentru confortul pacientilor camerele sunt dotate cu televizor si la solicitare se pune in functiune si aerul conditionat.

Centrul dispune de bucatarie proprie si doua sali de mese.

In cladirea centrului de ingrijire functioneaza si o policlinica privata care are in componenta:

  • laborator de analize medicale
  • laborator de imagistica medicala, radiologie, osteodensitometri, ecografie
  • ambulator de specialitate
  • medicina de familie
  • stomatologie
  • dispozitive medicale
  • farmacie

Toate aceste activitati medicale vin in sprijinul Centrului de batrani, deoarece sunt in permanenta monotorizati din punct de vedere medical.

Pacientii se pot interna pe o perioada determinata sau nedeterminata. La internare asistata beneficiaza de analize de laborator si de investigatii medicale de specialitate gratuite.

Pentru mai multe detalii vizitati www.asociatia-haller.ro